Nxorri në pr ite të dashurin! Adiola ia fut të qeshurës ne Gjykatë: E zuna ne Instagram, Mami i ish te dashurit me …(Video)

Adjola Lakra, e ak uzuar se nxorri në p ritë Hekuran Billën, ka folur për herë të parë para grupit hetimor. Mësohet se Lakra ka oranuar që të ketë pasur marrëdh ënie me Sebastian Malin. Më pas, sipas saj, ata janë ndarë dhe kjo ka folur me Billën në Instagram.

“Une kam qene e lidhur me Sebastian Malin pasi jetoja ne te njejtin pallat ku e ema e tij kishte parkukerine. Jemi lidhur por me pas jemi ndare, fillimisht me ka bere Billa ftes ne instagram kemi folur dhe jemi lidhur, ne gjithmone takoheshim ne te njejtin vend pasi Hekurani nuk levizte,”- mësohet të ketë thënë Lakra.

Në dosjen e prokurorisë siguruar nga Fax News, Adiola Lakra nuk ka pranuar kategorikisht të ketë përfshirje me ngjarjen dhe të jetë bashkëpunëtore në thirrjen për t’a nxjerrë në pr itë Hekuran Billën në datën 11 qershor, pranë Komunës së Parisit.

Adjola Lakra ka dalë sot para trupit gjykues ku do të njihet me masën e sigurisë. Ajo u vu në pr anga pak ditë më parë. Ajo e ka pranuar para grupit hetimor se ka qenë vetë ajo që e ka nxjerrë në pr itë Hekuran Billën, për paratë që i kishte premtuar Viktor Marku. Lakra ka deklaruar se ishte shtyrë nga Sebastian Mali, që të krijonte lidhje dhe të afrohej me Billën në mënyrë që t’u raportonte atyre çdo lëvizje të biznesmenit të ndjerë.

Kështu, në këmbim të parave më 11 qershor, Lakra la takim me Billën, por aty e priti Marku, i cili ak uzet ta ketë ekz ekutuar për të marrë h akun e të vëllait, Prel markut, të cilin Billa e kishte v rarë në Angli. Emri i Lakrës doli në tabulatet telefonike, të cilat zbuluan se ajo kishte patur edhe lidhje paralele me Malin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*