‘O ma sa herë bën marredh enie ti me babin’/ Pyetja e 12 vjeçarit le pa fjale mamane, por përgjigja e gruas është epike

Fëmijët kanë aftësi të mbinatyrshme për të bërë pyetje, për të cilat është e pamundur të gjesh një përgjigje.

Zakonisht pyetjet më të zakonshme janë “Përse qielli është i kaltër?”, “Çfarë do ndodhë me ne, pasi të vdesim?”

Por pyetja e një djali 12- vjeçar ka kaluar çdo lloj limiti. Historia është treguar nga nëna e djalit për “The Mirror”.

Më poshtë po ju sjellim bisedën.

Djali: Mami kam një pyetje të çuditshme për të bërë.

Nëna: Unë të kam thënë që mund të pyesësh për çdo gjë, më thuaj çfarë do të dish?

Djali: Epo mirë, atëherë më thuaj sa here në javë bëni marrëdh ënie ti dhe babi?

Nëna pas kësaj pyetje tregon se ka mbetur e sho kuar dhe se ka vënë duart në fytyrë. Me siguri çdo prind do të ndihej në siklet dhe nuk do dinte se çfarë t’i thoshte fëmijës së vetë.

Nëna që ka treguar këtë histori ka pyetur djalin se përse donte ta dinte, por përgjigja që i ka dhënë djali e ka lënë pa fjalë.

Fjalët e djalit ishin këto: Unë ju kam vrojtuar edhe e di që e bëni më pak.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*