OH Zot/ Dy vëllezërit e vegjel hi.dhen nga pallati për t’i shp ëtuar fla këve, banorët e tjerë bëhen bashkë dhe i p.resin me duar (VIDEO)

Pamjet e mësipërme tregojnë momentin kur dy vëllezër hidhen nga dritarja e apartamentit të tyre për t’i shpërtuar flakëve dhe fatmirësisht janë pritur nga banorët e tjerë me duar në fund të pallatit.

Dy djemtë, tre dhe dhjetë vjeç, u bllokuan brenda apartamentit të tyre kur shp ërthyen fl akët e mëdha dhe mbetën pa rrugëdalje tjetër përveç se të hidheshin nga dritarja, një lartësi prej 10 metrash, shrkuan neësbomb.al.

Në video shihet momenti kur 10 vjeçari hedh nga dritarja për në duart e banorëve vëllain më të vogël, ndërsa pak sekonda më pas heidhet dhe vetë. Ngjarja është regjistruar në jugëlindje të Francës.

Fatmirësisht dy vëllezërit nuk kanë pësuar asnjë lë ndim nga hedhja, por kanë vetëm shenja nga thithja e tymit.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*