Pamje te fríkshme/ Vogëlushi në vend të shkopit kap një super gjárpër, reagimi

Një vogëlush, i cili ishte duke luajtur me qenin e shtëpisë në kopsht, aksi dentalisht në vend të një shkopi kapi një gjarpër.

Videoja fillon tepër ëmbël. Një baba po mëson fëmijën e tij se si të luajë me qenin e tyre. Ai e sugjeron të birin të hedhë një shkop drejt qenit, në mënyrë që kafsha t’ia kthej përsëri atij.

Në këtë moment, teksa vogëlushi po kërkonte për një shkop, pa dashur kap një gjarpër të madh të zi. Fatmirësisht vogëlushi nuk ka pësuar lëndime nga ky incident dhe gjatë gjithë kohës është parë tepër i qetë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*