Pamje te re.nda te mb.ytjes se 12 vjecarit ne Lezhe, policia tha ‘lereni se bën vetë’ askush su fut ta nxirrte (video)

Një ngjarje tr agjike ndodhi ditën e djeshme në Tale të Lezhës ku një 12-vjeçar ndë rroi jetë pasi u mb yt në det.

JOQ ka publikuar video e rëndë të 12-vjeçarit të mb ytur. Qytetari i cili ka nisur videon te JOQ thekson teksa i mituri po mb ytej, askush nuk është ofruar ta ndihmojë. Madje policia ishte aty dhe nuk ndërmerrte asnjë veprim, me pretekstin se djali ‘po bënte vetë’. Kanë qenë disa djem që hynë dhe e nxorën, ndërsa vi ktima nuk jepte fare shenja jete.

Dhe sa të tjerë duhet të mb yten që rojet të jenë “krah” pushuesve.

I riu rëfen:

Ishte ai 12 vjecari 😣😣. Se ka nderruar jet. Policia aty edhe rrinte duke thene lere se bejne vet. Kur

shikuan se nuk po leviznin hyne disa djem edhe i nxorren ku ai qe ka vde kun nuk jepte fare shenja jete

ndersa tjt nxirrte shkume edhe gj ak nga goja

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*