‘Pasi ia v.ari k.oken ne gardh doli me leve dhe me tha…’ Fqinja me l.ot ne sy tregon cfare beri djali qe vr.au nenen

Fqinja e familjes Çekiçi në Pogradec ku një ditë më parë ndodhi ngjarja ka folur për çfarë ndodhi mes nënës dhe të birit teksa pati një f.und tr.agjik.

Ajo tha se kishte raporte shumë të mira me familjen Çekiçi ndërsa vitin e fundit, Olsi kishte shfaqurr shenja agr.esive me familjarët e tij. Në momentin që ndodhi ngjarja, fqinja tha se mbesa e Firdesit ndodhej në banesën e saj dhe erdhi e thërriti dikush duke i treguar se çfarë po ndodhte.

Teksa ka dalë edhe vetë fqinja pas vajzës, ka parë Olsin në derën e banesës së tij, i cili e ka pyetur për Firdesin se ku ishte pasi vetë ai e kishte mas.akruar në banesë, dhe në dorë sipas komshies mbante një levë të gja.kosur.

“Shumë e mirë, punëtore, asnjë shqetësim nuk na sillte. As Olsi neve si familje nuk na shqetësonte. Kemi 40 vjet këtu, unë si familje nuk kam pasur asnjë problem prej tij. erdhi vajza më tha se erdhi nëna, kishte vr.arë këmbën, hëngri dhe bukë e është shtrirë. Erdhi një fëmijë dhe e thirri shpejt se ta th.eri nënën babi, ajo vrapoi zbathur, i la shapkat këtu. Vajza, mbesa e lajmëroi policinë. Kush kishte kohë të merrte me telefonin. Ajo ishte bërë si e tër.buar. Dola nga porta, më thirri mua, kishte një levë në dorë, tërë gj.akë.

Më pyeti mua, Tjanë ku është Firdesi më tha, se ke parë? Nuk e di i thashë. Ai e kishte të ëmën brenda të vr.arë. Deri sa më tha këtë erdhi policia. Edhe vëllai mbeti i pl.agosur brenda. Edhe ai i shkreti i sëmurë ka qenë. Unë kam hyrë shpesh atje, burrin tim e kanë dashur jashtëzakonisht. Shkonim kirë, familje punëtore, këtë vit ka qenë pak i a.caruar. Th.yente gjëra. Merrja qumësht më prisnin e më përcillnin në shtëpinë e tyre.

Më thanë se kishte qenë nga Tirana dhe e kishin dr.oguar. Ziheshin shumë të dy, i kërkonte ndonjëherë lekë ajo. Ajo ishte në pension, punonte në arë. Edhe ky punonte. Vjet e kam pasur zili, të lumtë i thoja. Ai më fliste, ishte i qetë. Doli me levë në dorë tërë gj.ak. Unë desh mbarova kur e kam parë. Vëllai tjetër në spital, kokën të çarë tërë gj.ak. Pastaj e mori policia”, tha fqinja e familjes Çekiçi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*