Pasi of.endon shqiptarët, gazetari i Top Channel Ilir Paço i del kundër edhe Marin Memës

Gazetari Ilir Paço, ndoshta shumë nuk e kanë ditur ose nuk e kanë pritur nga një gazetar në TV Kombëtar, por gjatë këtyre kohëve të fundit ka qënë jashtzakonisht aktiv nëpër rrjetet sociale dhe kryesisht në grupet ekst remiste antishqiptare greke, në grupet greke që pretendojnë për “vorio-epirin” por edhe në grupe mbështetësish të Kacifas.

Paço i ka ndërmarrë këto veprime pas reagimeve të shumta në median sociale, ku gazetari u diskreditua hapur pasi jepte “zemra” si dhe ngrinte në piedestal të ashtuquajturën “Ushtria e Vorio-Epirit” dhe terroristin Kacifas, në postimet e një portali grek, Himara.gr.

Po ashtu edhe në një postim tjetër duke qartë qendrimet e tij, në atë postim ku grupet ekstr emiste sha nin e ofen donin shqiptarët dhe kryesisht Marin Memen për publikimin e fakteve të herë pas hershme ndaj padrejtësive që bëjnë grekët ndaj shqiptarëve, edhe po aty ai komenton dhe frymëzon këto grupe.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*