Përse nuk duhet të kaloni natën pranë varrezave…(Foto)

Për një arsye të panjohur, një çifti nga Britania iu duk ide e mirë që të bënin një shëtitje ende pa zbardhur dita në va rreza.

Por duket se ata nuk ishin vetëm dhe këtë e realizuan pasi panë fotot që kishin shkrepur rrugës.

Kev dhe Liz Laine po ecnin pranë va rrezave të zonës, në Cowden të Kentit, kur pas tyre u shfaq një hije e çuditshme që i ndoqi nga pas.

Duke kontrolluar fotot në shtëpi, ata panë se brenda kësaj vorbulle të çudishme, në formën e një mjegulle, shfaqej fytyra e një gruaje dhe një djali, ashtu sikurse edhe fytyra të tjera, të gjithë me sy të zinj.

Çifti i bashkëshortëve thanë se nuk kishin parë gjë me sy të lirë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*