Plas l ufta në Meksikë! Ek zekutohet duke e bere sh.oshe me p lumba Nipi i El Chapos, cfare ndodh tani?

Nipi i kreut të kart elit më të madh të dr ogës në Sinaloa ‘El Chapo’, Enrique Homero Guzman Rocha, është gjetur i paj etë në makinën e tij. Trupi i tij u identifikua nga të afërmit para se të dërgohej për ekpertizën mjekësore.

Mediat ndërkombëtare kanë raportuar se ndaj 45-vjeçarit ishte organizuar një at entat, në qytetin Culiacan, të shtetit meksikano-verior, Sinaloa. Bëhet me dije se në këtë s ulm ishin të përfshirë shtatë persona, shumica e të cilëve me veshje ushtarake.

Ai ka vd ekur pikërisht në kohën teksa l ufta mes ba ndave rivale është përkeqësuar për shkak të shpë rthimit të COVID-19 dhe pretendohet se një nga shkaqet e vr asjes ishte përkeqësimi i situatës mes ban dave kr iminale.

Mësohet se ky është ate ntati i dytë që ishte organizuar ndaj tij, pasi Enrique Homero Guzman Rocha i kishte mb ijetuar një at entati me eks ploziv në makinë nga ku mori vetëm disa p lagë të lehta.

Enrique është vëllai i një prej vr asësve më famëkeq të El Chapo-s, Juan Guzman Rocha i cili u vr a në 2011 pasi u mor p eng dhe u to rturua nga b andat rivale.

Ky akt shënon një përkeqësim të l uftës së përgj akur për kontroll brenda kar telit të Sinaloa-s, teksa edhe muajin që shkoi trupat e shtatë të dyshuarve si vr asës të kartelave ishin lënë në një rrugë të paasfaltuar në një zonë rurale.

Burimi:.dailystar.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*