Polici i Portokallisë inf.ektohet me koronavirus? Ç’po ndodh në Top-Channel? Te gjithe punonjesit po

Aktori i njohur i humorit në emisionin e “Portokallisë” në Top-Channel, Florjan Binaj ka dalë pozitiv me koronavirus.

Sipas RealNews e gjithë trupa e aktorëve dhe punonjësve i janë nënshtruar testit.

Pritet që ditën e nesërme të dalin rezultatet e testit.

Nuk ka ende një konfirmim zyrtar.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*