Pr.ost.ituta me koronavirus, al.rmohet i gjithë qyteti, Lutja e Kryetarit: Tregojuni grave, ose

Ndodh edhe kështu. Të gjitha ata që mund të kenë shkuar te pro.stituta mund të jenë të det yruar të tregojnë te gratë tyre.

Kjo sepse një pr.ostitutë peruane në Itali rezultoi e inf ektuar në komunën e Modikës ku si pasojë ka al.armuar edhe vendin. Menjëherë pasi është marrë vesh kryebashkiaku i vendit, Ignazio Abate ju bëri thirrje klientëve të saj që të bëjnë tamponin dhe t’u tregojnë bashkëshorteve.

“Bëni tamponin dhe menjëherë bëjuni të ditur familjarëve dhe sidomos bashkëshorteve sesa të rre.zikuara janë nëse edhe ju rezultoni pozitiv. Dy ose tre klientë në ditë për 10 ditë janë 20-30 persona që mund të kenë kontaktuar virusin dhe të kenë inf ektuar të tjerët në shtëpi ose në bare. Dhe për këtë arsye apeli im ka për qëllim të ndërgjegjësojë ata që kanë pasur marrëdhënie me atë grua: shkoni dhe bëni testin. Sepse ekzistojnë dy alternativa tani. E para, është të rrëfeni që keni qenë klientë të saj. Ju rre zikoni të dashurat por edhe bashkëshortet me pasojat të padukshme. Thirrini ndërgjegjies qytetare. Mos lini gjithçka të kalojë në heshtje me rr.ezikun e përhapjes së inf eksionit”, tha ai.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*