Pro stituta i ofron s.eks me të falas te gjithe policëve, ata befasojnë me reagimin

Ndërsa mijëra qytetarë kanë dalë në rrugë në dhjetra shtet në të gjithë SH.B.A. për të protestuar kundër dh.unës së policisë, një punonjëse s.e.ksi në Teksas u ofrua të sakr ifikonte pagesën e saj për kauzën, duke i thënë policëve se do kalonte natën me çdo njërin prej tyre që hiqte kapelen dhe linte detyrën.

Pamjet e kësaj vajze në protestën në Houston të Martën, po bëjnë xhiron e rrjetit.

Pros tituta e cila e ka pseudonimin Phoenix Divina, i propozonte policëve që oficerët të linin detyrën në këmbim të “shërbimit” që ajo ofron.

“Unë do bëj s.eks me çdo oficer policie që ikën nga puna sot. Kjo ofertë e mirë është deri në fund të mbrëmjes”, dëgjohet ajo të thotë në një video të postuar në Twitter.

Teksa të gjithë rrinin e dëgjonin ofertën joshëse, njëri prej policëve i tha: Jam i martuar, më vjen keq.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*