I p.reu k.okën nënës dhe ia v.ari ne gardh! Olsi Çekiçi le pa f.jale në polici: Do ndodhte një ditë sepse…Am anet vajzen

Ditën e sotme në fshatin Buçimas të Pogradecit ka ndodhur një ngjarje ma. kabre, ku djali 44-vjeçar i pr. eu k .okën nënës së tij dhe p. lagosi të vëllanë.

44-vjeçari Olsi Çekiçi ishte autori i ngjarjes, i cili th .eri nënën e tij dhe ia v .ari k. okën në derën e shtëpisë. Kur shkoi policia në vendngjarje e gjeti autorin e vr .asjes të la.rë në gj. ak.

Ai ka dhënë edhe deklaratën e tij në polici, ku nga burimet mësohet se ka qenë shumë i qetë.

44-vjeçari ka thënë se nuk është pe nduar, pasi sipas tij kjo do ndodhte një ditë.

“Nuk pen dohem, kjo do të ndodhte një ditë, a manet vajzën dhe vëllanë”, mësohet të ketë thënë autori i ngjarjes mak abre.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*