RRITEN FRI KSHËM RASTET, rekord i zi i Covid në 24 orët e fundit në Shqipëri

Një rritje ala rmante e shifrave me Covid raportohet në 24 orët e fundit në vendin tonë.

Bëhet me dije se gjatë 24 orëve të fundit kanë rezultuar me coronavirus 57 raste të reja.

Kjo është shifra më e lartë e raportuar në vend për 24 orë që nga koha e fillimit të pandemisë.

Kujtojmë se ditët e fundit numri i inf ektimeve ka qenë shqetësues, ndërsa dje u shënuan 48 raste të reja.

Ndërkaq, rreth orës 11:00 pritet që Ministria e Shëndetësisë të bëjë dhe përditësimin e situatës së Covid në vend.

Vijon…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*