Rritja e f rikshme e rasteve me koronavirus, Pëllumb Pipero jep mesazhin që duhet ta lexojnë të gjithë shqiptaret

Mjeku Pëllumb Pipero shprehet se situata është shqetësuese në një kohë kur mund të frenohet përhapja e tij nëse respektohen dy prej rregullave më kryesore, përdorimi i maskës dhe ruajtja e distancës fizike.

“E shoh shumë shqetësuese, sepse është lehtësisht parandaluese, thjesht dhe vetëm ,duke përdorur maskën dhe respektuar distancën. Nuk e shoh problematike”, tha Pipero për ‘Shqip’.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*