Sa çuna duhet të kaloje një femër që të quhet k*rvë? Ja si përgjigjen shqiptarët (video)

Sa meshkuj duhet të ketë kaluar një femër për t’u quajtur k*rvë?

Besojeni apo jo, por kjo pyetje i është bërë vajzave dhe grave të Tiranës nga “Zjarr Tv” e përgjigjet e tyre do t’ju shkrijnë së qeshuri.

Sakaq në videon e bashkëngjitur lajmit mund të shikoni se si reagojnë gratë e vajzat shqiptare të cilat nurmat i variojnë nga 3 në 10 meshkuj.

SHIKONI VIDEON KETU

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*