Sa e trishte/ “U qepa që të…” e reja zbulon në emision detaje tm.erri, operacioni për ‘kthimin e vir gjërisë’ që…(Video)

Emisioni “Jeta pa filtër’ ka trajtuar sot temën e vir gjërisë. Në një lidhje ‘Skype’ shkrimtari Albatros Rexhaj ka thyer kufijtë, ku për herë të parë në median shqiptare ka treguar me shumë kujdes dhe etikë përvojën e tij me një vajzë të vi rgjër.

Lidhur me kthimin e vi rgjërisë, mjekja kirurge estetike Senera Hoxha tregon procesin e rindërtimit të himenit e thotë se në këto ndërhyrje salla është e heshtur e vajzat preferojnë narkozë të mos e përjetojnë pasi ndihen keq shpirtërisht.

Të intervistuarit kanë bërë deklarata të drejtpërdrejta mbi temën e cila vijon të mbetet paksa tabu. Dëshmia e një vajze anonime që ka bërë ndërhyrje për të rikthyer vir gjërinë ka ngjallur reagime.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*