Sa poshtë kane rënë femrat! Pasaniku ble vajzat me lekë dhe ato në mes të sheshit e…(Video)

Një eksperiment sociale me të cilin rreket të tregojnë se njerëzit bëjnë gjithçka për para, madje shesin edhe dinjitetin e tyre.

Këtë fenomen që hasim shesh edhe në jetën e përditshme, ai, djali i oligarku rus, na e sjell përmes pamjeve.

Gregory Goldsheid ka dalë rrugëve të vendit të tij dhe u ka ofruar femrave para në mënyrë që ato ti tregojnë pjesët in time. Disa nuk pranojnë, por të shumta janë ato që në këmbim të parave, heqin bluzën e reçipetat në mes të njerëzve të tjerë dhe u tregojnë pjesët int ime ofruesit të parave.

Eksperimenti i tij i treguar me video është kritikuar shumë, megjithatë po asaq shumë është klikuar pas shpërndarjes në rrjet.

Pamjet, në videon më poshtë.

VIDEO—KLIKO KËTU

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*