Sazan Guri nxjerr sk andalin me shoqen e tij: Fu neral falas dhe mbi 1 milionë lekë nëse them se vd iqen nga Covid

Ambientalisti Sazan Guri ka publikuar një status në Facebook pas një bisede me një mikeshën e tij e cila kishte hu mbur babain prej problemeve me zemrën.

Sipas Gurit, mikja e tij i ka treguar se kompania funerale G, i kishte propozura f uneral falas dhe në këmbim të 1 milion e 200 mije lekeve pagesë, nëse rregjistronte të atin si të vd ekur me COVID-19.

Sipas mikeshës së tij ajo e kishte të njohur personat në kompaninë fu nerale dhe i kishin thënë se 95 raste të vd ekur ishin f als, vetëm nga pika e tij.

Pyetja e dyshimtë që shtrohet në këtë rast është:

Kush është sponsori që fshihet pas këtyre agjencive?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*