SHBA japin lajmin e mirë dhe bejne paralajmërimin per ndryshimin e madh në Shqipëri

Shtetet e Bashkuara kanë dhuruar më shumë se 100,000 dollarë për të përmirësuar ndërtesat e Policisë Ushtarake Shqiptare.

Ambasada e SHBA-së në Tiranë shkruan se Policia Ushtarake do të marrë gjithashtu trajnime mbi hetimet, për të rritur aftësinë e tyre për të çrrënjosur veprimtarinë kr iminale brenda Ministrisë së Mbrojtjes dhe Forcave të Arm atosura

“Shtetet e Bashkuara dhuruan më shumë se 100,000 dollarë për të përmirësuar ndërtesat e Policisë Ushtarake Shqiptare. Ministrja e Mbrojtjes dhe Atashehu i Mbrojtjes i Shteteve të Bashkuara, CDR James Hilton, inaguruan ndërtesën e rinovuar më 12 korrik. Policia Ushtarake do të marrë gjithashtu trajnime mbi hetimet, për të rritur aftësinë e tyre për të çrrënjosur veprimtarinë kr iminale brenda Ministrisë së Mbrojtjes dhe Forcave të Ar matosura. Shtetet e Bashkuara qëndrojnë #KrahPerKrah me Ministrinë e Mbrojtjes dhe me Shqipërinë.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*