Shkàllon Renato Mekolli, i fùt me zòr vajzes bukën në gojë dhe…(VIDEO)

.Héll’s Kithchen” edhe këtë të premte nuk ka kàluar pa pjata të th.ýera, ushqim të hédhur fytyrës dhe ulérima.

Renato Mekolli kërkoi fa.lje për ngj.àrjen e një jave më parë, por nuk është se bëri ndonjë téntàtivë për të përmírësuar sjelljen e tij.

Këtë e themi sepse në episodin e radhës të “Héll’s Kitchen” arrògànca e shefit ka kaluar në një tjetër nivel.

Shef Renato është kàpur sërish me konkùrréntet dhe veçanërisht me njërën prej tyre së cilës i ka hédhur pjatën me ushqim fytyrës.

Ai është nxéhur pasi ka parë një copë bukë të kàfshuar në njërën prej pjatave, të cilët e ka màrrë dhe ja ka fùtur me dhùnë në gojë konkùrréntes ndërsa më pas ka thýer pjatat në tavolinë, ndërsa njërën prej tyre ja ka hédhur fytyrës konkùrréntes.

Ai u shpreh i pénduar më pas duke reàguar me një shkrim të gjatë për mënyrën se si u soll me konkùrréntet, por pàvarésisht kësaj ai vijon të jetë po i njëjti shef i ashpér dhe shumë kérkues.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*