“Shkollat mbyllen në 2 Nëntor për 3 muaj”. Ministria Manastirliu del me ur.gjencë, zbulon se…uaaa

Ministrja e Shëndetësisë Ogerta Manastirliu ka reaguar për çështjen që ka shqetësuar opinionin publik, lidhur me një email që ka mbërritur në adresat e shumë mësuesve dhe prindërve se ministrja e Shëndetësisë ka vendosur që të mbyllë shkollat për shkak të situatës me COVID-19, ka bërë xhiro në rrjet.

Në emailin që publikohet si më poshtë thuhet se do të mbyllet procesi mësimor për shkollat publike dhe jo publike duke nisur nga data 2 nëntor, për një periudhë 3 mujore.

Por si qëndron e vërteta?! ‘BalkanËeb’ u interesua pranë Ministrisë së Shëndetësisë, ndërkohë që u konfirmua zyrtarisht se ky email nuk është i vërtetë. Burime zyrtare nga MSH përgënjeshtruan për ‘BalkanËeb’ faktin se ishte marrë një vendim i tillë për mbylljen e shkollave dhe se emaili është fals.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*