Shpetoi nga pl.umbi i kaloi afër zemrës nga snajperi, Ardian Çapja sho.kon mjekët, bën kërkesën e papritur

Tre ditë më parë një at entat tr onditi Elbasanin. Ardian Çapja 55-vjeç mori një plu mb në shpatull që i kaloi shumë pranë zemrës duke i rrez ikuar seriozisht jetën. Por sot, ai ka dalë nga reanimacioni dhe rre ziku për jetën.

Ardian Çapja i ka bërë kërkesë bluzave të bardha për të dalë nga spitali. “Dua të shkoj në shtëpi dhe të ndiqem privatisht në shtëpi për gjendjen”, ka deklaruar Çapja.

Ky është aten tati i tretë ndaj Çapjas, i cili ka mohuar se është që lluar me ar.më por se është rrëzuar dhe i ka hyrë një hekur

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*