Shqiperia ne al.arm / 15 mjekë dhe infermierë të prekur me covid per 24 oret e fundit, spitali ne karantine, nga dyshohet se u preken

Pas disa javësh pa vi ktima dhe pa shumë raste me të inf ektuar të rinj, mesa duket COVID-19 është ‘rizgjuar’ në Shqipëri. Ka raportime se 15 persona, të cilët janë ekip mjekësor kanë rezultuar mbartës të Covid 19 në 24 orët e fundit.

Dyshohet se ata janë inf ektuar nga një kolegia e tyre, e cila për momentin është e shtruar në spitalin Inf ektiv në Tiranë. Por ende nuk dihet se ku janë shënuar rastet e reja të inf ektimit. Megjithatë priten që të dhënat zyrtare të bëhen të ditura nga njoftimi i Ministrisë së Shëndetësisë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*