Shteti ta v.arë në litar! Kryeplaku tregon si e nga.cmoi babai vajzen e tij se.ksualisht: Thoshte do shes gj.akun vec ajo mos të

Një ngjarje e rèndë tr.ònditi opinionin publik ditën e djeshme pasi një burrë 37-vjeçar, i identifikuar si Rodolf Merolli u vu në pr.ánga pasi tentoi të ab.ùzonte se*ksualisht me vajzën e tij 18 vjeçe. Fax News ka zhvilluar një intervistë me ish-kryeplakun e fshatit Vloçisht në Maliq ku ndodhi ngjarja për të mësuar më shumë detaje rreth familjes.

Sipas tij, Rodolfi kishte probleme me bashkëshorten, por nuk donte të lejonte të bijën që të shkonte me nënën. Nuk dihet nëse kishte një arsye të fortë për këtë, por ish-kryeplaku thotë se mund të kishte dyshimet e tij. Megjithatë, nuk e beson se ka arritur deri në pikën që të ab.ùzojë me të bijën, por nëse e ka bërë, atëherë drejtësia të shkojë deri në fund.

“Si banor i fshatit, në rradhë të parë ai ishte në gjendje të mj.erueshme. Njihej si njeri i rregullt për këto probleme, edhe ne na ka sh.okuar kjo ngjarje që kanë nxjerrë mediat dhe pòlicia e Korçës. Nuk ka qenë njeri i këtij lloj problemi. Kam qenë kryeplak në fshat para këtij mandati, jam në dijeni të pròblemeve që ka patur ajo familje. Ka patur pròbleme me bashkëshorten, ndaheshin, bashkoheshin. Ka rreth 1 vit e gjysmë që ishin në prag të gjyqit, divòrcit. E di që familjen e mbante shumë mirë, punonte sa kishte mundësi si elektricist, dilte jashtë shtetit, punonte, por në këtë lloj sensi që të arrijë deri tek a.bùzimi me evladin, nuk ma merr mendja. Nuk kam ç’të them sepse këtu ka pòlici shkencore, ka pòlici të kr.ímeve.

Me vajzën ka patur marrëdhënie të mira. Edhe një debat që është bërë kur isha kryeplak, thoshte unë shes gj.ákun dhe nuk të lë të shkosh tek nëna. Ajo zgjodhi rrugën e saj, shkoi me nënën. Ai përderisa fliste që nuk e le me nënën, ka patur dyshimet e tij. Ai ishte i destinuar që ta mbante vajzën afër vetes, e ka dërguar në shkollë, e ka veshur. Thashë ka sh.òkuar një fshat të tërë, nuk e di, por po të ketë ardhur deri në atë, drejtësia le të zbatojë ligjin. Unë sa e njoh, nuk ma merr mendja që të ketë arritur në këtë pikë. Unë e dë.noj si akt, jo atë por edhe vëllai im të ishte, evladi është evlad. Drejtësia të bëjë punën e saj, por nuk mendoj se ka arritur deri në atë pikë. Nëse ka arritur, prokuroria jo aq sa e mban neni, por në l.ítar le ta vá.rë”, tha ish-kryeplaku. faxweb

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*