Silva, policja më s eksi në Shqipëri, befason me deklaraten: Meshkujt më lusin për…(Video)

Disilva Muçopata ëshë policja më se ksi në Shqipëri, ajo punon si police bashkiake.

Ajo ka qenë e ftuar në emisionin ‘Top Show Magazinë’ dhe kur është pyetur se kur e nga cmojnë më shumë civile apo me uniformë është përgjigjur pak nga të dyja.

“Tashi… pak nga të dyja, por pjesa e uniformës ka ng acmime të ndryshme, ka ng acmime të tjera, si të tipit që siç e thamë më parë, ‘O shefe do mi vendosësh mua pr angat, o shefe sa sy të bukur paske’, nga më të ndryshmet ka”, ka thënë policia super seksi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*