Situata e rende/ Mjekët apel shqiptarëve për Covid, japin të vërtetat e fr.ikshme

Mjekët shqiptarë në Europë apelojnë që të kihet kujdes sepse ko.ronavi,rusi po bëhet më i rre.zikshmë.

Përmes lidhjeve skype për ‘Neës24’ u bënë bashkë inf ektologia Valbona Selimaj, e cila jeton dhe punon në Bruksel, Aurora Dollenberg, mjeke urgjence në Hannover si dhe Dr. Fahri Beqa, kardiolog.

Mjekët i bënë thirrje qytetarëve shqiptarë që të tregojnë kujdes dhe mos të anashkalojnë respektimin e masave, siç është distancimi social apo dhe ruajtja e higjenës.

Mes të tjerash Selimaj tha se tashmë vendi ynë po përballet me pandeminë e COVID-19, pasi më herët ishin të izoluar.

Dardiologu shqiptar Beqa pohoi se me COVID-19 nuk preken vetëm të sëmurët me zemër apo dhe ata me diabet.

Nga ana tjetër, mjekja e urgjencës në Hannover, Aurora Dollenberg tha se bluzat e bardha në Shqipëri duhet të tregojnë kujdes dhe të sensibilizojnë qytetarët shqiptarë që mos të neglizhojnë masat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*