Skane faj femrat! Ky është gabimi i paf alshem që bëjnë meshkujt në shtrat!

Përqafimi pas se..ksit mund të jetë ndër mënyrat më të lehta për ta bërë atë të kërkojë më shumë, tregon një anketim i fundit nga S.ex Information and Education Council të Kanadasë në bashkëpunim me kompaninë e preze.rvativëve Trojan

Për këtë anketim, i cili është gati të publikohet në revistat shkencore, hulumtuesit kanë pyetur 2,400 kanadezë rreth herës së fundit që kanë bërë se.ks.

Nga gratë të cilat ishin përqafuar për 6 deri në 10 minuta pas se.ksi, 71 për qind prej tyre e kishin vlerësuar përvojën e përgjithshme si “shumë të kënaqshme”, krahas 41 për qind të grave që ishin përqafuar më pak minuta.

Në fakt, inti.miteti pas se.ksit është i rëndësishëm për kënaqësinë e grave po aq shumë sa paraloja, thotë autorja e këtij studimi Robin Milhausen, profesoreshë e se.ksualitetit njerëzor në Universitetin Guelph.

Kjo mund të jetë për shkak se trupat e grave dhe të meshkujve janë të zhytur me oks.itoksinë pas se.ksit, duke i bërë ata të kërkojnë më shumë prekje apo dashuri.

Plus, gratë shpeshherë ndjehen të gatshme edhe pas se.ksit, thotë ajo.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*