Sot e va.rrosi te birin 29 vjecar ! Mamaja reagon dhe perl.ot rrjetin me ate qe i shkruan

Lira Koca, stilistja e njohur shqiptare ka përcjellë sot për në banesën e fundit djalin e saj, Xhino Koca. 29-vjeçari i inf.ektuar me COVID-19 i dha fund jetës duke u vetëh.edhur nga kati i tretë i spitalit “Shefqet Ndroqi”, ku ishte shtruar për të marrë trajtim mjekësor.

Rreth dy orë më parë Lira Koca ka ndarë në instastory, disa foto të djalit të saj, ndërsa në një prej tyre shkruan: “Parajsës iu shtua një ëngjëll i parakohshëm” Dh.imbje dhe tri.shtim.

Ende nuk dihen arsyet që e kanë çuar të riun drejtë v.etëvr.asjes, për shkak se edhe vetë spitali Shefqet Ndroqi u shpreh në një deklaratë se ai ishte drejt shërimit nga sëmu.ndja.

29-vjeçari i infe.ktuar me COVID-19 i dha fund jetës duke u vet.ëhe.dhur nga kati i tretë i spitalit “Shefqet Ndroqi”, ku ishte shtruar për të marrë trajtim mjekësor.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*