Super shtëpi e makinë të re, kengetarja Fjolla Morina, cfare i ndodhi pas arr.estimit me dy ar.me ne kufi

Mjafton vetëm të futesh në Instagram apo në Facebook dhe menjëherë përballesh me jetën e luksit që bën këngëtarja nga Kosova, Fjolla Moria.

Ditën e sotme ndërsa po tentonte të futej në Shqipëri, këngëtarja Morina u kap me ar.më në çantën e saj, teka shoqërohej nga dy djem.

Pak ditë më parë ajo përmes fotove të postuara në Instagram, tregoi shtëpinë e saj të re si dhe një “Audi Q7” që tregon se ia bënë dhuratë, brenda së cilës u arr est.ua sot.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*