“Ta bëjmë njëherë se do të çmend”/ Rrëfimi dhi mbshem i 18-vjeçares në Maliq: Babai më kërkoi se.ks pasi pimë h.ashash, kerkoj qe… (VIdeo)

18-vjeçarja nga fshati Vloçisht i Maliqit, e cila është nga cmuar sek salisht nga babai i saj, ka rrëfyer për Abc news detaje nga ngjarja e rëndë. Ajo ka treguar disa momente kur ka rënë pre e ngac mimit se ksual dhe ka theksuar se që kur ka qenë e vogël është dh unuar nga babai i saj. Rrëfimi i vajzës është tro nditës dhe ajo shprehet se ka nevojë për një psikolog dhe një avokat.

Dëshmia e vajzës:

Pyetje: Çfarë ka ndodhur mbrëmë?

Vajza: Shkova me babin dhe arrita në orën 7 e gjysëm, shkova me shoqen dhe shokun tim të ngushtë. Ndenja te shoqja ime e fëmijërisë deri nga ora 10:00, pastaj erdhi ai. Morëm për të ngrënë por nuk hëngra, ai bëri ha shash, piu, piva dhe unë dhe pastaj shtruam për të fjetur e pastaj po fliste përçartë.

Pyetje: Çfarë të tha?

Vajza: Si do kryente marrëdh ënie, çfarë dëshire kishte ai, dëshira e tij ishte të kryente marrëdh ënie me mua.

Pyetje: E kishte shprehur më parë?

Vajza: Jo thjesht kishim folur për jetën personale, por jo biseda kaq troc.

Pyetje: Si reagove?

Vajza: Reagova qetë, i thashë se do flasim nesër. Pastaj fola me shoqen time të ngushtë dhe i thashë se nuk jam mirë. Ndërkohë që po flisja me shoqen ai po fliste dhe po bëja sikur nuk e kuptoja.

Pyetje: Si ishin bisedat?

Vajza: Nisi bisedat +18, më tha që kam një dëshirë ma plotëso, i tash çfarë po thua se je ta pë. Pastaj i thashë çfarë po thua? Ai tha që dua ta bëj njëherë me ty.

Pyetje: Ndërkohë që ju thatë se jeni vajza e tij?

Vajza: Po, tha që më ka evlat por ndjenjat nuk komandohen, thjesht provoje njëherë se do të çmend.

Pyetje: Si vijoi më pas?

Vajza: Më pas nuk po duroja më dhe i thashë shoqes time të ngushtë, që të vinte shoku im i ngushtë të më merrte, ndërkohë nuk kisha mundësi të dilja se të gjitha dyert ishin mbyllur.

Pyetje: Ishe e fr ikësuar?

Vajza: Po shumë, vetëm u tregova e qetë, nuk u bëra agr esive. Më pas më ka marrë shoqja ime në telefon dhe tha hajde se jemi në punë, por nuk jam në punë, doja të shpëtoja që aty.

Pyetje: Ju keni pasur shpesh herë shenja dh une nga babai juaj, prej sa vitesh?

Vajza: Që kur kam lindur..

Pyetje: Thatë se shkonit në shkollë me qepë dhe kripe…?

Vajza: Po

Pyetje: Ai ka qenë abu zues kundrejt jush apo jo?

Vajza: Po shumë

Pyetje: Ndërkohë keni psikolog që ju mbikëqyr?

Vajza: Jo sepse ky është shteti ynë, ndërkohë e kam kërkuar ta kem sepse kam nevojë.

Pyetje: Çfarë kërkoni nga shteti?

Vajza: Psikologun dhe avokatin sepse nuk kam mundësi t’i paguaj.

Dje në Maliq ka ndodhur në ngjarje e rëndë, kur një 37-vjeçar ak uzohet se nga nga cmuar se ksualisht vajzën e tij. Ai është vënë në pr anga, ndërsa mësohet se ka qenë 18-vjeçarja që ka denoncuar të atin. Kjo e fundit ka thënë në Polici se babai e nga cmonte dhe ka dorëzuar dhe një bisedë audio të kryer me të.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*