“Ta hëngsha p…”, i riu ia lypi, Fjoralba Ponari reagon e revoltuar dhe ia merr ftyren: Shpellar, iu thaftë asaj që ta lë ty!

Moderatorja Fjoralba Ponari ka reaguar e revoltuar për rastet e abu zimit se ksual në vendin tonë. Ajo ka ndarë llogarinë e saj në Instagram lajme të shumta përdh unimi, duke dhënë opinionin personal, sigurisht kundër lënies së lirë të këtyre mo nstrave.

“Edhe sa raste të tilla duhet të ketë, që të shqitemi nga kafenetë dhe të reagojmë?”- shkruan moderatorja e revoltuar krahas postimeve.

Mirëpo, duket se një ndjekësi nuk i ka pëlqyer ‘kryengritja’ e Fjoralbës, ndaj i shkruan një mesazh i cili nuk i ka pëlqyer aspak moderatores.

Ndjekësi sugjeron që “të kapë” njëherë Fjoralbën, duke përdorur fjalor tepër se ksual me të.

Mirëpo, moderatorja nuk ka duruar dhe i është kthyer e revoltuar, duke i vënë fajin gjithashtu nënave shqiptare që rrisin djem të tillë.

“Hëngsh veten dhe iu thaftë asaj që ta lë ty! Shpellar! U lumtë moj nëna shqiptare për bijtë që keni rritur!”- janë fjalët e saj, që tregojnë realitetin e hidhur në të cilin jetojmë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*