“Të q***r**, s’më lë të fle”/ Shqiptari q.ellon djalin me ngj.yre në Itali por e p.eson k.eq(Video)

Një shqiptar është konfliktuar me gr ushte me një tjetër emigrant në Itali.

Siç shihet edhe në videon e publikuar nga Balkanweb, ngjarja ka ndodhur në parkingun e një pallati në vendin fqinj. Fillimisht është shqiptari ai që i afrohet emigrantit dhe e ofendon, duke i kërkuar llogari se përse bën zhurmë natën.

“Përse nuk më le të fle?…eee…përse bën zhurmë natën morë të q*** r***. Përse pot ë them?”- dëgjihet të thotë shqiptari.

“Çfarë, më fal…”- i thotë emigranti, por shqiptari fillon ta go dasë sërish.

“Ore b*** të q***,”– fillon të ulë rasë shqiptari duke e goditur porn ë atë moment personi tjetër nuk përmbahet. Ai follon ta qël lojë shqiptarin dhe e lë të pa losur në tokë. Më pas kthehet nga personi që po filmonte ngjarjen dhe i thotë të fikë kamerën dhe të njoftojë policinë. Prapaskenat e këtij she rri nuk dihen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*