Ter.bohet shqiptari në Itali, pasi rr.eh gruan su.lmon me thi.kë fqinjin shqiptar që u mundua të shu.ante sh.errin

Çm.endet shqiptari, pasi rr.eh gruan su.lmon me th.ikë fqinjin që u mundua të sh.uante sh.errin
Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Itali. Një 43-vjeçar shqiptar, pa vendbanim fiks në Itali, u arre.stua nga karabinierët për ke.qtrajtim në familjen dhe pl.agosje të një personi.

Burri së pari rr.ahu gruan me të cilën bashkëjetonte dhe e kë.rcënoi me vd.ekje me një th.ikë kuzhine.

Më pas su.lmoi një bashkatdhetar, fqinj që kishte ndërhyrë për të shuar mosmarr.ëveshjen mes bashkëshortëve, duke e go.ditur disa herë në pjesën e barkut.

43-vjeçari po përpiqej të arr.atisej me makinën e tij kur u ndaluaa nga policia me thi.kën ende në dorë. /albeu.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*