Tezja e dhëndrit ne Fier shkon me të zeza në dasmë, por aty ndodh e papritura

Jemi mesuar qe dasmat te moos mbarojne para ores 3 te mengjesit, por me një dasmë në qytetin e Fierit nuk ka ndodhur keshtu. Pasi ajo nuk ka zgjatur më shumë se dy orë.

Gazetari i “Aldo Morning Show” raporton se shkak i mbylljes para kohe të dasmës është bërë tezja e dhëndrit e cila ishte veshur me të zeza.

Sipas gazetarit ka qenë babai i dhëndrit ai që ka kërkuar largimin e saj nga dasma dhe pas saj thuajse të gjithë dasmorët janë larguar duke i prishur kështu ditën më të lumtur çiftit.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*