U përdh unua nga 65-vjeçari, babai i 15-vjeçares i perlotur: Ja si e ng acmonte me karamele, si ma thane shoket

4 persona ranë në pra.nga fundjavën që sapo lamë pas, për ab.uzim s.eksual me një 15-vjeçare në Tiranë. Në qendër të ngjarjes së rëndë qëndronte 65-vjeçari Abaz Doku, roja i shkollës në Babrru, aty ku vajza studionte.

Abu.zimin me të miturën e kishte filmuar dhe më pas videon ua kishte dhënë tre personave të tjerë, të moshës 20, 16 dhe 15 vjeç. Këta të fundit, nën kër cënimin se do ta publikonin videon, e kishin de tyruar 15-vjeçaren që të kryente gjithashtu marrëdh ënie se ksuale me dhu në me ta.

Babai i vajzës tregon se abu zimin me të bijën e kishte marrë vesh nga fqinjët. Edmond Thanasaj tregon dyshimet që kishte pasur se Doku e nga cmonte të bijën dhe paralajmërimin që i kishte bërë si bashkëshortes ashtu edhe djalit të tij. Thanasaj tregon se 65-vjeçari ua tregonte videon in time shoqërisë së tij, për të bërë gan gsterin.

Kur ka nisur abu zimi i vajzës tuaj?

Që në klasë të 6, ka qenë në fillore, më pas në vit të parë gjimnaz. I thoja nuses së tij, o zonje ruaje burrin se më ng acmon (vajzën). Jo po vajza është e vogël… I thoja dhe djalit të vet, babai i jot i fërshëllen bilbila, karamele… Jo më thoshte…

Kur ju ka treguar vajza?

Ma tha nusja. Erdhën videot… para nja 6 muajsh. E kisha 100 përqind që ka kryer marrëd hënie sepse janë të gjitha të dokumentuara… në telefon. I tha pastaj fshiji se do më vr asë babai. I thashë që kam marrë vesh që ke shkuar me atë plakun. Jo babi më tha. Kam marrë vesh i thashë, më ka thënë dynjaja, ky komshiu këtu…

Pra ju e keni marrë vesh nga fqinjët?

6 muaj. Është e vërtetë, e pyeta? Nuk më tregonte, kishte fr ikë. I thashë nuses zbërtheje gocën, sepse kështu-kështu kam dëgjuar. Ia kishte treguar videon një komshiu aty të kafja. Duke bërë gangsterin, sepse prapa për të më ulur mua si prind, ia çonte videot shoqërisë, gjithë babrronjësve. Si e si për të më ulur mua, apo për të treguar veten si gangster…nuk e di.

A besoni se drejtësia do të bëjë gjënë e duhur?

Nuk e di… do t’ia le drejtësisë. Mua më ka ikur truri, zari… po nuk mori vendim qeveria unë, e di po qe i martuar apo e ke vajzë vetë, ose motër./ Klan Plus

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*