Vi.rgjëria cipa e ‘nderit’? Nuk e b.esoni se kur e kanë humbur v.irgjërinë këta personazhe të famshëm

Në vendin tonë tema e vi rgjërisë konsiderohet ende tabu. Figurat publike nuk preferojnë të prononcohen në lidhje me këtë pjesë duke “i bërë bisht” pyetjeve të tilla nga intervistuesit apo fansat. Disa personazhë publikë nuk kanë nguruar ta shprehin publikisht moshën se kur e kanë hu mbur vi rgjërinë. Disa vërtetë na kanë sh okuar me përgjigjet e tyre dhe disa të tjerë duket sikur gënjejnë.

Khloe Kardashian e ka h.umbur vi.rgjërinë në moshën 14 vjeçare.

Edhe Angelina Jolie ka qënë vetëm 14 vjeçe kur ka pasur eksperiencën e parë se.ksuale.

Johnny Depp “është bërë burrë” në moshën 13 vjeçare.

Kim Kardashian gjithashtu e ka humbur vi.rgjërinë në moshën 14 vjeçare.

Chris Evans në moshën 17 vjeçare ka kryer marrëdh.ëne se.ksuale për herë të parë.

Lil Wayne ka qënë vetëm në fëmi 11 vjeçar kur ka pasur eksperiencëne tij të parë se.ksuale.

George Clooney “është maturuar” në moshën 16 vjeçare.

Katty Perry ja ka dhuruar të dashurit të saj vi.rgjërinë në moshën 16 vjeçare.

Celine Dion e ka hu.mbur vi.rgjërinë në moshën 21 vjeçare.

Besojeni ose jo, Adriana Lima ka kryer marrëdh.ënie se.ksuale për herë të parë në moshën 27 vjeçare.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*