Vjen nj oftimi me rëndësi për të gjithë shqiptarët që jetojnë në Greqi, per lejet e qendrimit

Autoritetet greke te migracionit kane dhene njoftimin ne lidhje me menyren si duhet te veprojne qytetaret te cilet duan te rinovojne lejen e qendrimit ne Greqi.

Sipas njoftimit, qytetaret duhet te shkruajne emrin, mbiemrin, numrin e pasaportes dhe daten e skadimit, ne adresen e e-mailit: [email protected]

Pavaresisht ketij njoftimi autoritetet nuk kane sqaruar si do te veprohet me proceduren me tej pasi qytetaret te shkruajne e-mail, por mesa duket do te jene vete institucionet e atjeshme qe do te lajmerojne secilin aplikant per veprimet e metejshme.

Me gjeresisht, video nga Tv Tribuna:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*