Xhiroja e f undit e shoferit të ambulancës në QSUT… i prekur nga koronavirus, doli per tek Liqeni por… (DETAJE)

Arjan Ndreu, shofer prej vitesh i ambulancave në Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza”, hu mbi jetën dje, pasi dy shohet se kishte kaloi një trombozë (mpiksje gj aku), që rezultoi fat ale për të. Ai u konfirmua COVID poz itiv më 15 qershor dhe që prej asaj dite u karantinua në banesën e tij, ku e kaloi pa probleme të theksuara situatën me virusin.

Do të ishte dita e djeshme, që do të sillte “çlirimin” për të. 14 ditë pas inf ektimit, tamponi i fundit i Ndreut ka rezultuar pozitiv, (bazuar në listën e të infe ktuarve, e cila disponohet nga Dosja.al, por për arsye etike redaksia vendosi të mos e publikojë).

Me të marrë vesh rezultatin, pasi ka qëndruar 2 javë mbyllur në shtëpi, Ndreu vendosi të dalë nga shtëpia për një xhiro në natyrë, në zonën e Kodrave të Liqenit, ku gjeti dhe vd ekjen. Ai u rrëzua përtokë dhe kalimtarët e rastit, njoftuan QKUM. Urgj encat dërguan një autoambulancë të vjetër e cila ishte drejtuar më herët edhe nga vetë i ndjeri, pa mjekë dhe aparatura që do të ishin ndoshta të domosdoshme në një rast si ky dhe Ndreu nuk mundi të shpëtojë.

Kush ishte shoferi?

Vik tima kishte shërbyer prej vitesh në vijën e parë të dhënies së ndihmës së parë. Përveçse rolin e drejtuesit të autoambulancës, Ndreu kishte shërbyer si staf mjekësor duke i dhënë ndihmën e parë shumë pacientëve. Gjithashtu ai ishte edhe djali i një të përndjekuri politik, Remzi Ndreut

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*