“Zoti i zgjon të vd.ekurit”, ky mund të jetë besimi që dergoi drejt vetëfl ijimit familjen Josifi

Një grupim i quajtur “Guard Toëer” apo “Kulla e rojes”, dyshohet se ka rekrutuar familjen Josifi nga Përmeti që çoi në vetëflijimin e Zhaneta Josifit dhe njërës prej vajzave.

Në një lajm të tvklan thuhet se burime nga Prokuroria bëjnë me dije se gjithë familja është rekrutuar nga ky sekt rreth 6 vite më parë në Tiranë.

Pas vetëvr.as.jes së kryefamiljarit, Lluka Josifi, Zhanetës dhe dy vajzave u është dhënë ndihmë financiare nga ky sekt duke bërë që të krijonin marrëdhënie të ngushtë me to.

Ky grupim, pjesë e Dëshmitarëve të Jehovait, ka për qëllim afrimin e sa më shumë njerëzve. Në publikimet e shumta që gjenden online për këtë sekt bie në sy përgjigjja e pyetjes çfarë ndodh kur vd.esim.

“Bibla mëson se Perëndia mund t’i zgjojë të vd.ek.urit, si të thuash nga gjumi, dhe t’i rikthejë në jetë. Për ata që Perëndia ringjall, vd.ek.ja nuk është fundi i gjithçkaje”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*