“Jam i vetmi doktor që i jam lutur Kryeministrit Edi Rama”, Pipero kritikon qeverinë: Ky vendim nuk duhej

Mjeku i njohur infeksionist Pëllumb Pipero ka komentuar vendimin e qeverisë për hapjen e kinemave, që sipas tij është një hap i parakohshëm.

Pipero ka ritheksuar edhe njëherë qendrimin e tij për gj obën për personat që nuk vendosin ma skën, ku thotë se ai është ndoshta mjeku i vetëm që i ka kërkuar dhe është lutur që kryeministri ta tërheqë vendimin.

“Nuk ka të bëjë me ndërgjegjësimin se sa më urbanizimin. Ku ka më shumë qytetarë, ekspozimi është më i lartë. Kjo është një sëm undje urbane. Nuk mund të presim raste të mëdha në fshatra. Unë e kam konsideruar hapjen e kinemave një hap të nxituar, njësoj edhe për teatrot.

Ky virus nuk na mundëson për këtë kohë të shijojmë dhe të ndajmë me artistët emocionet tona, njësoj dhe me kinematë. Jam ndoshta i pari dhe i fundit mjek që i jam lutur kryeministrit që gj oba të rishikohet dhe të shtohen më shumë mundësitë për ne bluzat e bardha të jemi në komunikim”, tha Pipero.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*